Ajankohtaista

Kuukauden uutuudet sekä muut tarjoukset löytyvät tältä sivulta!


 

JADE Art Stone Lifting

Kiinteyttävä ja elvyttävä Lifting kasvohoito (90 min.) Hinta 103€. JADE Art Stone Lifting kasvohoito tarjoaa unohtumattoman hoitoelämyksen sekä hoitotulokset, jotka näkyvät ja tuntuvat välittömästi. Hoidossa käytettävät huippu- tehokkaat hoitotuotteet kiinteyttävät syvätehoisesti ja herättävät ihon uuteen hehkuun. Hoidon manuaaliset hierontatekniikat ovat hoidon sydän.Kasvolihaksia kohottavan Deep Massage-hieronnan täydentää ainutlaatuinen JADE Art Stone kivihieronta. Mineralisoiva hoitokivi virkistää ja viimeistelee hoitonautinnon. Ainutlaatuinen tunne. 

Ainutlaatuiset hoitotulokset! 

Täydellinen lahjahoito!

Sun Relaxenergy

Selän Meridiaanihieronta (30min). Hinta 49€.

Selän alueen kokonaisvaltainen SUN RELAXENERGY hieronta kohdistaa kokonaisvaltaiset hoitovaikutuksensa lihaksiin, verenkiertoon, lymfaattiseen järjestelmään sekä kehon meridiaaneilla sijaitsevien energiapisteiden stimulointiin.

Selän alueen SUN RELAXENERGY edistää koko kehon hyvinvointia. Se antaa energiaa ja rentouttaa syvätehoisesti sekä kehon että mielen. Hieronnassa käytettävä lämmin Eteerinen hoitoöljy rentouttaa kehon ja mielen Aromaterapeuttisesti. Täydellinen hoitonautinto itsellesi tai lahjaksi läheisellesi!

 

Uudenmaankatu 14-16 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 9.00-17.00

kh.fallenangel@outlook.com

Puh: 044 231 6492